Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
З НОВИМИ РІШЕННЯМИ ДЛЯ ОСВІТИ ПОЗНАЙОМИЛИСЯ ПЕДАГОГИ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА СЕМІНАРІ ВІД "РОЗУМНИКІВ" 19.04.2016

З НОВИМИ РІШЕННЯМИ ДЛЯ ОСВІТИ ПОЗНАЙОМИЛИСЯ ПЕДАГОГИ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА СЕМІНАРІ ВІД "РОЗУМНИКІВ"

У суботу, 16 квітня, компанія «Розумники» у Житомирі провела науково-практичний семінар для освітян області.

Семінар складався з двох секцій. Перша секція об’єднала вчителів початкової школи. Упродовж заходу вчителі початкових класів отримали рекомендації, як ефективно провести урок за допомогою мультимедійних інтерактивних засобів навчання. Для слухачів став новинкою інтерактивний проектор, який не тільки полегшує організацію уроку, а й дуже практичний, оскільки робить будь-яку поверхню сенсорною. Також приводом для активного обговорення став «Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники» (Smart Kids), який ініціювала компанія «Розумники» разом з партнерами.

Друга навчальна секція була присвячена використанню цифрових освітніх технологій на уроках фізики в загальноосвітніх навчальних закладах. Т. Даниліна провела лекцію та майстер-клас на тему: «Сучасні технічні засоби для вивчення предметів природничо-математичного циклу». Спікер ознайомила з можливостями цифрового вимірювального комплексу Еinstein™. У кінці навчального блоку за допомогою цифрових лабораторій учасники та лектор провели кілька показових експериментів з фізики. Вчителі, вимірюючи силу тертя, освітленість, температури у різних зонах вогню, побачили принцип роботи цифрових лабораторій Еinstein™ і були вражені, наскільки датчики допомагають точно зафіксувати фізичні явища, які не можна спостерігати неозброєним оком.

Також представники компанії ознайомили учасників з новими електронними освітніми ресурсами: мультимедійними електронними підручниками та посібниками.

Повернення до списку