Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ЗАПРОШЕННЯ НА СЬОМУ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ» ТА ТРЕТЮ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ ЗАКОРДОННИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ «WORLD EDU» 02.03.2016

ЗАПРОШЕННЯ НА СЬОМУ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ» ТА ТРЕТЮ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ ЗАКОРДОННИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ «WORLD EDU»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
ТМ «Розумники» та партнери: українські представництва корпорацій Intel®, Microsoft® та Epson, ТОВ «Навігатор» запрошують Вас 17-19 березня 2016 року на Сьому Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти» та Третю Міжнародну виставку закордонних навчальних закладів «World Edu».
На нашому стенді ми будемо раді продемонструвати Вам сучасні рішення, які дають змогу знайти відповідь на актуальні питання інформатизації освітніх закладів.
На виставці Вашій увазі буде представлено тільки найкращі збалансовані апаратні та програмні продукти: інтерактивні комплекси та системи; цифрові лабораторії для оснащення кабінетів природничо-математичного циклу; лабораторне і демонстраційне обладнання для предметних кабінетів; електроні мультимедійні освітні ресурси для реалізації навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах тощо.
Презентаційні стенди ТМ «Розумників» та партнерів завжди запам'ятовуються не тільки успішною організацією, ретельним вибором представлених послуг та продукції, але й умінням знайти індивідуальний підхід до кожного відвідувача. Фахівці порекомендують та допоможуть обрати найбільш раціональні рішення для забезпечення інформаційного простору навчального закладу.
Під час заходу Ви гарантовано зможете ознайомитися з сучасним освітнім обладнанням, цікаво провести час в товаристві однодумців, а також отримати сертифікати та подарунки підготовлених спеціально для Вас!
Адреса виставки: Київський Палац дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13), наш виставковий стенд № 160 знаходиться напроти центрального входу до приміщення виставки.
Необхідну інформацію можна отримати за номерами телефонів: 044-4839994, 097-3558011, 066-1563150.
Сподіваємося побачити вас серед наших гостей на виставці!

Повернення до списку