Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ЗАВЕРШИЛАСЯ СЕРІЯ ТРЕНІНГІВ ДЛЯ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ 28.03.2018

ЗАВЕРШИЛАСЯ СЕРІЯ ТРЕНІНГІВ ДЛЯ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

Протягом 26-27 березня в тренінговому центрі «Розумники» проводилось навчання для вчителів початкової школи Київської області.

Заняття, які відбувалися в рамках проекту «Розумники», відвідали близько 40 учителів. Освітяни ознайомилися з кращими практиками використання інформаційних технологій у навчально-виховному процесі, зокрема електронних освітніх ігрових ресурсів для початкової школи.

21 березня тренери видавництва «Розумники провели виїзний навчальний тренінг для 20 вчителів початкової школи Щасливського ОНЗ та їхніх колег з Бориспільського району району (Київська обл.) Учителі ознайомилися із тим, як працювати з інтерактивним комплексом, використовувати на уроках документ-камеру та електронні ресурси Edugames.

Учителю Єлізаветі Дудар вручили подарунковий сертифікат на відвідання 3-денного тренінгу «Академія Smart Kids. Весняна сесія» в рамках проекту «Розумники» (Smart Kids). Вітаємо!

До зустрічі на «Французьких канікулах»!


Повернення до списку