Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Зустріч з освітянами 19.09.2012

Зустріч з освітянами

  12 вересня 2012 року відбулася зустріч фахівців ТМ «Розумники» з адміністрацією Херсонського обласного ліцею – профільного навчального закладу для обдарованої молоді. В ході зустрічі були презентовані новинки від ТМ «Розумники», серед яких  активатор інтерактивної поверхні та нова перспективна розробка – «Загальношкільна мультимедійна база знань. Медіасервер + медіатека «Розумники». Заступник директора Херсонського обласного ліцею Кнорр Надія Валеріївна підкреслила перспективність та практичну значимість  презентованих розробок і запросила спеціалістів ТМ «Розумники» на урочисте святкування 20-ї річниці від заснування ліцею. В рамках святкування запланована презентація для широкого кола освітян вже впроваджених розробок ТМ «Розумники».
  13 вересня 2012 року пройшла робоча зустріч між фахівцями ТМ «Розумники» спеціалістами Миколаївського обласного інституту  післядипломної освіти та науковцями інституту педагогіки НАПН України. В ході зустрічі сторони обмінялися досвідом. Також обговорювалися шляхи співпраці двох установ. Результатом стала домовленість щодо підписання угоди про творчу співпрацю між Миколаївським  обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та ТМ «Розумники». Проректором інституту запропоновано  ряд спільних заходів, серед яких апробація нових розробок та проведення семінарів на рівні міст та районів Миколаївської області за участі педагогічних колективів й адміністрації.
У місті Первомайськ Миколаївської області відбувся науково-практичний семінар з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів на чолі з  начальником управління освіти – Остапенко Галиною Феліксівною. На заході відбулася презентація розробок ТМ «Розумники». Підсумком семінару стала домовленість про планове оснащення навчальних закладів міста медіасерверами з медіатеками «Розумники».

Повернення до списку