Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Зустріч з освітянами Закарпаття. 20.02.2013

Зустріч з освітянами Закарпаття.

13 лютого 2013 року у м. Ужгороді на базі спеціалізованого навчально-виховного комплексу “ЗОШ І ст. –ДНЗ” з поглибленим вивченням англійської мови «ПРОЛІСОК» відбувся семінар на тему: «Впровадження інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховний процес». На семінар були запрошені керівники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації, керівники навчально-виховних закладів, методисти, викладачі, вчителі та освітяни м. Ужгорода. Провідні фахівці ТМ «Розумники» радо прийняли запрошення директора закладу – Різак Тетяни Михайлівни та долучилися до роботи семінару. 
З привітальним словом та змістовними доповідями виступили: Бабунич О.Ю - начальник управління освіти Ужгородської міської ради, Фленько В.Ю. - заступник голови Ужгородської міської ради, Різак Т.М. - директор закладу, представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації, керівники освітніх закладів міста. Зокрема директор НВК «Пролісок», розповіла про успіхи ввіреного їй закладу та матеріально-технічну базу, яка дозволяє впроваджувати ІКТ в навчально-виховний процес. «Вчителі та учні мають змогу використовувати 13 стаціонарних мультимедійних проекторів, стаціонарну інтерактивну дошку, 10 активаторів інтерактивної поверхні, стаціонарний комп’ютерний та мобільний комп’ютерний класс, підключені до мережі Інтернет»,- зазначила Тетяна Михайлівна. 
Рогоза В.В. - науковий співробітник інституту педагогіки НАПН України, керівник науково-методичного відділу ТМ “Розумники” виступив з доповіддю на тему: «Новітні програмні та технічні засоби в навчально-виховному процесі», у якій розповів про результати плідної співпраці з НВК «Пролісок». Зокрема, приєднуючись до доповіді директора закладу, було відзначено активну позицію керівництва та педагогічного колективу у напрямку впровадження інформаційних і комунікативних технологій та значні успіхи в реалізації навчально-виховного процесу. Крім того, наукове зібрання було ознайомлене з науково-методичними, програмними та технічними розробками ТМ «Розумники»: інтерактивними мультимедійними підручниками, науково-методичними посібниками, тестовими системами, навчальними комп’ютерними програмами, технічними засобами навчання.
Підводячи підсумки, зазначимо, що проведення подібних науково-практичних заходів, сприяє оновленню змісту освіти відкриваючи нові можливості для всіх учасників навчально-виховного процесу та надає нові можливості для управлінської діяльності як в окремому закладі освіти, так і в усій системі освіти в цілому.

Повернення до списку