Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Зустріч з освітянами Житомирщини 14.09.2012

Зустріч з освітянами Житомирщини

  14 червня 2012 року відбулася зустріч співробітників Торгівельної Марки «Розумники» з освітянами міста Новоград-Волинський, де на базі Новоград-Волинського навчально-виховного комплексу «Гімназія імені Лесі Українки – школа І ступеня» відбулася Регіональна наукова конференція: «Навчальні заклади нового типу Житомирщини: від історії до сучасності», присвячена 100-річчю заснування гімназії в Новограді-Волинському». На творчому зібранні були присутні науковці, краєзнавці, директори загальноосвітніх навчальних закладів, завучі, методисти, вчителі. Серед актуальних проблем розглянутих в ході конференції були: історія гімназійного руху Житомирської області; заклади нового типу в умовах сучасної України; сучасні технології навчання і виховання учнівської молоді; компетентнісна модель випускника сучасного загальноосвітнього навчального закладу; інноваційні підходи до організації і впровадження навчально-виховного процесу в закладах нового типу; робота з обдарованими дітьми; - науково-дослідницька та пошукова робота учнів і вчителів; роль шкільного краєзнавства у формуванні всебічно розвиненої особистості та громадянської позиції.
  У ході секційного засідання обговорювалися організаційно-педагогічні та методичні аспекти використання в навчально-виховному процесі новітніх засобів навчання презентованих співробітниками ТМ «Розумники». Наші фахівці виступили з темою: «Сучасні програмні та апаратні засоби навчального призначення» та провели майстер-клас на тему: «Використання сучасних програмних та апаратних засобів навчання в освітньому процесі». Фахівці ТМ «Розумники» розгорнули виставку для учасників конференції на експозиції якої презентували свої надбання: програмні педагогічні засоби, мобільний інтерактивний навчально-презентаційний комплекс, цифрову камера для мікроскопу, універсальний фізичний вимірювальний комплекс.  
В результаті спільної, насиченої та продуктивної роботи було окреслено можливі шляхи творчої співпраці у напрямку впровадження сучасних засобів навчального призначення в навчально-виховний процес освітніх закладів Житомирщини.






Повернення до списку