Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Зустрічі з освітянами 05.11.2012

Зустрічі з освітянами

Представники  ТМ «Розумники» взяли участь у ряді науково-практичних нарад, присвячених оновленню змісту шкільної освіти та використанню інформаційно-комунікаційних і комп'ютерних технологій у загальноосвітніх навчальних закладах. 
24 жовтня у приміщенні Управління освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації пройшла нарада з теми “ Стратегічні вектори розвитку освіти в регіоні”. На нараду були запрошені фахівці Управління освіти і науки ОДА, начальники районних відділів освіти, спеціалісти обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, керівники та відповідальні працівники районних відділів освіти, директори ЗНЗ, вчителі  області.
Фахівці ТМ «Розумники» презентували нові розробки Торгівельної Марки та обговорили з керівниками Управління освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації перспективи впровадження у навчальний процес ЗНЗ новинки – Медіатеки «Розумники».
25 жовтня представники ТМ «Розумники» долучилися до роботи методичного об’єднання освітян Київської області, яке проходило на базі гімназії «Ерудит», що в м. Тараща. На методичному об’єднанні спеціалісти міського управління освіти, керівники ЗНЗ, методисти, вчителі обговорювали перспективи розвитку освіти в області. В роботі методичного об’єднання активну участь взяла делегація на чолі з начальником  головного управління освіти і науки Київської області Клокар Наталією Іванівною. 
Фахівці ТМ «Розумники» презентували виставку, де представили електронні програмні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів та інтерактивних комплексів.

Повернення до списку