Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ЗИМОВА СЕСІЯ: ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО АКАДЕМІЇ SMART KIDS! 11.12.2018

ЗИМОВА СЕСІЯ: ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО АКАДЕМІЇ SMART KIDS!

Зимова сесія сповнена французького шарму! Уже втретє ми зберемося у «Сонячному Провансі», який для багатьох став рідним за кілька сезонів «Французьких канікул».

Разом ми проведемо 4 дні у вишуканій французькій атмосфері. Будемо знайомитися одне з одним та насолоджуватися розмовами біля каміну. Піклуватися про свою красу та релаксувати у SPA-центрі. Розкриємо нові творчі здібності та дізнаємося більше про самих себе на заняттях арт-терапією. І, звісно ж, будемо ділитися досвідом роботи в проекті Smart Kids та навчатися застосовувати нові освітні технології на практиці.

Ця сесія відрізняється від інших – перед її початком ми пропонуємо всім учасникам невеличке домашнє завдання. Щоб підготуватися до нашої зустрічі та дізнатися більше про роботу з ЕОІР, будь ласка, пройдіть відеотренажери, які ми розробили для учителів проекту «Розумники». Якщо виникнуть утруднення чи запитання, під час Академії наші тренери обов’язково допоможуть розібратися і дадуть відповіді.

Цього разу ми не розподіляємо учасників на курси, а чекаємо усіх охочих учителів проекту. Ті, хто неодноразово брав участь у наших тренінгах, зможуть закріпити знання. А новачкам буде цікаво почути думку більш досвідчених колег по проекту.

На зимовій сесії Академії Smart Kids на вас чекають:

- Тренінги від провідних фахівців ІКТ, які знають все про сучасні технології в школі.

- Драйвова команда однодумців – 26 амбітних учителів проекту «Розумники» з усієї України.

- Справжній учительський табір із цікавими вечорами у дружній атмосфері.

- Пакет процедур краси – у перервах між заняттями ласкаво просимо до SPA-центру готельно-оздоровчого комплексу!

Реєстрація: trening.rozumniki.ua


Повернення до списку