Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ЗИМОВІ КАНІКУЛИ ВЖЕ СКОРО! 21.12.2016

ЗИМОВІ КАНІКУЛИ ВЖЕ СКОРО!

У 2016 – 2017 навчальному році школярі відпочиватимуть 16 днів – з 24 грудня до 8 січня.

Скільки чудових миттєвостей та можливостей готує цей час для малечі! Пропонуємо 5 ідей для цікавого та корисного дозвілля, завдяки яким ніхто не нудьгуватиме. 

1. Відвідайте головну ялинку та резиденції Святого Миколая і Санта-Клауса. Цьогоріч Миколай зустрічатиме дітей у Києві на території Києво-Печерського заповідника. А казковий Санта та його помічники – у Маріїнському парку.

2. Розмалюйте фарбами сніг! Білий сніговий килим – наче аркуш паперу. На ньому юні художники можуть малювати розведеними водою фарбами, розприскуючи кольорову суміш із пляшки. Яскраво!

3. Дитячий табір та нові друзі. Влаштуйте оздоровчий відпочинок на природі або ж організуйте поїздку в табір за зацікавленнями – музичний, танцювальний, мовний, школу лідерів тощо.

4. Порадьте дитині зимову книжку. Згадайте дитинство. Яка книжка вам запам’яталась найбільше у віці вашої дитини? Мабуть, видання збереглося в домашній бібліотеці. Якщо ні, саме час завітати в одну з книгарень у пошуках зимової історії.

5. Не забувайте про навчання! Найкраще навчатись – граючи. Це вже давно зауважили психологи та педагоги, саме тому було створено педагогічні ігри, у які можна грати на комп’ютері та планшеті. Це цікаві завдання, які допоможуть дитині згадати шкільну програму та дізнатись багато нового.

Завантажити дидактичні ігри з математики та української мови можна за посиланням http://edugames.rozumniki.ua/catalog/

Повернення до списку