Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
IT Jam 2015 25.03.2015

IT Jam 2015

21 березня 2015року в НСК «Олімпійський» відбулася знакова подія для фахівців галузі інформаційних технологій - IT Jam 2015, який проходить вже сьомий рік поспіль. Цього разу захід був присвячений темам інновацій та IT освіти.

В рамках освітніх лекцій IT Jam «Meet & Mix!», 18 спікерів із 6 країн світу поділилися своїм досвідом і розповіли про проекти розробки програмного забезпечення з інформаційної безпеки, медицини, освіти, енергетики, криптографії, автомобіле- та роботобудування та ін. Також у рамках заходу пройшов «Ярмарок навчальних ініціатив» де учасники мали можливість дізнатися, як потрапити до IT-сфери, або як покращити свої знання та навички в IT-галузі. Також у учасників була можливість виграти гранти від Освітніх Партнерів.

Найбільшою популярністю серед учасників користувалася Зона гаджетів (Gadget Area), де кожен міг поринути у світ сучасних технологій і протестувати технічні інновації, такі як 3D принтери, дрони, технології розширеної реальності, Oculus Rift (шолом віртуальної реальності), eye-tracking, робототехніка і багато іншого. Саме у цій зоні команда Видавництва «Розумники» представила свої рішення – модель сучасного класу для учнів початкової школи. На стенді відвідувачі могли ознайомитися та протестувати сучасні комп’ютери для учнів (нетбуки-трансформери та планшети), побачити облаштування робочого місця вчителя до комп’ютера якого була підключена інтерактивна дошка та цифрова лабораторія Labdisc, яка дозволяє робити цікаві дослідження з допомогою 14-ти різних датчиків. Імпровізований комп’ютерний клас був підключений до локальної мережі і «Розумники» демонстрували відвідувачам як можна керувати учнівськими пристроями та організовувати навчання за допомогою програмного середовища Classroom management. Одним словом, стенд обладнано за концепцією Всеукраїнського проекту «Розумники» (Smart kids).

IT Jam 2015 подарував гостям та учасникам чудові емоції, нові враження та знання і ми з нетерпінням будемо чекати наступного року, щоб поринути у світ сучасних рішень та передових технологій.


Повернення до списку