Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ТМ "Розумники" запрошує на виставки! 18.02.2013 ТМ "Розумники" запрошує на виставки!
Запрошуємо вас прийняти участь у двох масштабних виставках, що відбудуться наприкінці лютого у м. Києві.
XVI Міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013»


Семінар з теми «Розвиток інформаційних освітніх технологій в регіоні» 11.02.2013 Семінар з теми «Розвиток інформаційних освітніх технологій в регіоні»
8 лютого 2013 року у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар з теми «Розвиток інформаційних освітніх технологій в регіоні» для методистів районних (міських) методичних кабінетів (центрів) та директорів загальноосвітніх та позашкільних закладів.


До вашої уваги добірка посібників! 17.01.2013 До вашої уваги добірка посібників!
Інтернет-магазин ТМ “Розумники” пропонує тільки якісні навчальні посібники! До вашої уваги добірка посібників, яка стане у нагоді абітурієнтам, вчителям, методистам, батькам.
Якісно підготуватися


Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим 28.12.2012 Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим


Акція триває. 27.12.2012 Акція триває.
Зверніть увагу на те, що час Новорічної акції спливає. Залишилось лише 19 днів.


Новорічна акція! 19.12.2012 Новорічна акція!
Ми цінуємо наших покупців, тому з радістю повідомляємо, що наш інтернет-магазин підготував Новорічну акцію 2013


Унікальна можливість 14.12.2012 Унікальна можливість
Отримати сучасний мультимедійний підручник з багатьох предметів швидко і дешево! Це можливо!


Проблеми сучасного підручника 06.12.2012 Проблеми сучасного підручника
На базі Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 27–29 листопада 2012 р. відбулася  Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми сучасного підручника»


Спецпропозиція 29.11.2012 Спецпропозиція

ТМ “Розумники”, яка є офіційним партнером “PANDA SECURITY “, пропонує пакети антивірусних програм для навчальних закладів за вигідними умовами.


Всеукраїнська науково-практична конференція 26.11.2012 Всеукраїнська науково-практична конференція
Торгівельна Марка «Розумники» та Інститут педагогіки НАПН України запрошують вас прийняти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції: «Проблеми сучасного підручника»(27 - 29 листопада)!


Зустріч з освітянами Миколаївщини. 13.11.2012 Зустріч з освітянами Миколаївщини.
1 листопада 2012 року у Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся науково-методичний семінар з теми: «Державні стандарти освіти: методичні стратегії і стратегеми реалізації». На семінар були запрошені і   фахівці ТМ «Розумники». З ґрунтовними виступами, що розкривали тему науково-методичного заходу, виступили працівники Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (Круглик Н. А., методист відділу менеджменту освіти Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України), науково-педагогічні працівники МОІППО (Старєва А. М., директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент; Шуляр В. І., заступник директора МОІППО з наукової роботи; Бабійчук В. Г., методист лабораторії інноваційного розвитку та дистанційної освіти).


Зустрічі з освітянами 05.11.2012 Зустрічі з освітянами
Представники  ТМ «Розумники» взяли участь у ряді науково-практичних нарад, присвячених оновленню змісту шкільної освіти та використанню інформаційно-комунікаційних і комп'ютерних технологій у загальноосвітніх навчальних закладах.


Цікава пропозиція! 30.10.2012 Цікава пропозиція!
У нас для Вас є цікава пропозиція...


Торгівельна марка «Розумники» була нагороджена золотою медаллю 22.10.2012 Торгівельна марка «Розумники» була нагороджена золотою медаллю
В рамках виставки відбувся конкурс наукових робіт та нагородження переможців за підсумками у різних номінаціях. Рік наполегливої праці приніс свої плоди: Торгівельна марка «Розумники» була нагороджена золотою медаллю у номінації: «Розробка та створення сучасних інноваційних методик і технічних засобів навчання для впровадження в освітню практику», а керівництво та провідні фахівці отримали почесні дипломи.


Фестиваль педагогів-новаторів 15.10.2012 Фестиваль педагогів-новаторів
У місті Севастополь 10-12 жовтня 2012 року відбувся ІІ фестиваль педагогів-новаторів «Інновації в навчально-виховному процесі». У фестивалі взяли участь педагоги дошкільної та позашкільної освіти, працівники загальноосвітніх навчальних закладів, профтех училищ, викладачі вищих навчальних закладів, були запрошені на фестиваль і фахівці ТМ «Розумники»


Через вибори школярі підуть на канікули раніше 12.10.2012 Через вибори школярі підуть на канікули раніше
Школам рекомендують перенести шкільні канікули на чотири дні раніше, ніж заплановано, у зв'язку з виборами до Верховної Ради. Відповідний лист Міністерство освіти та науки, молоді та спорту направило до обласних управлінь освіти


IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті» 05.10.2012 IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»
Національна виставка «Інноватика в сучасній освіті» є найбільш широко представленим форумом найкращих інноваційних досягнень в галузі освіти.
Серед учасників виставки: навчальні заклади різних рівнів і форм власності, наукові установи, навчальні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, фонди, підприємства і фірми, що працюють на терені освіти, міжнародні установи і представництва.


Всеукраїнська інтерактивна конференція  «Сучасні підходи до створення та використання мультимедійних програмних засобів у навчальному процесі ЗНЗ» 27.09.2012 Всеукраїнська інтерактивна конференція «Сучасні підходи до створення та використання мультимедійних програмних засобів у навчальному процесі ЗНЗ»
22 вересня 2012 року у приміщенні Управління освіти і науки Рівненської ОДА відбулася Всеукраїнська інтерактивна конференція. Основними напрямами роботи конференції стали:
1. Теоретико-прикладні основи побудови і функціонування мультимедійних програмних засобів.
2.  Практичні розробки із застосування електронного контенту в освітньому середовищі.
3. Перспективи та проблеми створення електронної соціальної навчальної Інтернет-мережі.
4. Модернізація системи науково-методичного забезпечення використання навчального контенту в ЗНЗ.


Сучасний урок та мультимедійні технології 25.09.2012 Сучасний урок та мультимедійні технології
Сьогодні сучасний урок неможливо уявити без використання мультимедійних технологій, а вчителеві все складніше вдосконалювати освітній процес без допомоги комп'ютера.
Урок з використанням мультимедійних технологій стає більш цікавим для учня, а тому – більш ефективним для засвоєння знань; при цьому поліпшується рівень унаочнення навчального матеріалу на уроці.


Рекомендуємо 24.09.2012 Рекомендуємо
Флеш Асистент – набір необхідних для повсякденної роботи вчителя програм, які працюють безпосередньо з флешки «+» до кожної з програм набір мультимедійних інтерактивних відеодемонстрацій.



Новини 441 — 460 з 467
Початок | Поперед. | 20 21 22 23 24 | Наст. | Кінець Всі